Ο χώρος της υγείας στον οποίο αναπτυσσόμαστε μεταβάλλεται καθημερινά  και οδηγείται σταδιακά σε  αλλαγές . Σκοπός αυτού του προγράμματος  είναι η αξιοποίηση αυτών των  μεταβολών, με την δημιουργία ενός πρωτοποριακού και ευέλικτου προϊόντος . Βασιζόμενο στην πολυετή  εμπειρία των συμμετεχόντων είναι σε θέση να καλύψει τα ουσιαστικά κενά στον τομέα της πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας περίθαλψης για όλα τα οικονομικά επίπεδα.

Πιστεύουμε ότι ,το συγκεκριμένο  προϊόν αποτελεί , την καλύτερη, αξιόπιστη και σημαντική λύση,  καλύπτοντας την ανάγκη της καθημερινότητας του χαμηλού – μέσου οικονομικά Έλληνα , για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας  του ιδίου και της οικογενείας του .

Το πρόγραμμα PANORMOS MEDICAL δημιουργήθηκε σε στρατηγική συνεργασία τριων εξειδικευμένων εταιρειών, της Total Care Network Α.Ε.-TCN, της Victory Insurance Coordinators & Software IKE  και της Πάνορμος Συνεταιρισμός Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών:

Σκοπός των δυο εταιρειών είναι η διάθεση και η συνεχής ανάπτυξη , ενός από τα καλύτερα και αξιόπιστα προϊόντα υγείας  για τον άνθρωπο .

Total Care Network Α.Ε.-TCN

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Total Care Network Α.Ε.-TCN

Ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί την παλαιότερη στην Ελλάδα εταιρία ιατρο-ασφαλιστικού ελέγχου. Πλειοψηφικό μετοχικό μερίδιο αποκτήθηκε από την Expert Opinion το Μάιο του 2016, με ταυτόχρονη απόκτηση και του management της εταιρίας.

Η Total Care Network Α.Ε.-TCN προσφέρει υπηρεσίες ιατρικού και ασφαλιστικού ελέγχου των νοσηλειών ασφαλισμένων ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών μέσω ελεγκτικών ιατρείων στα σημαντικότερα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, υπό την επίβλεψη του Συντονιστικού Κέντρου της εταιρίας.

Η Total Care Network Α.Ε.-TCN προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ιατροασφαλιστικού ελέγχου (Medical Auditing) προς τον ασφαλιστικό κλάδο με στόχο τον συνεπή έλεγχο και τη βελτιστοποίηση του κόστους των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας

Επιπρόσθετα η Total Care Network Α.Ε.-TCN παρέχει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

✔ Ανάληψη κινδύνου (προασφαλιστικός έλεγχος, τηλεφωνική ιατρική συνέντευξη, αυτοματοποιημένο e-Underwriting)

✔ Συντονιστικό Τμήμα Ελέγχου Νοσηλειών (προέγκριση νοσηλειών, διαχείριση ζημιών και εκκαθάριση τιμολογίων νοσηλειών)

✔ Ελεγκτικά Ιατρεία σε μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα (Ιατρικό Αθηνών, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Metropolitan, Όμιλος Ιασώ, Ερρίκος Ντυνάν)

✔ Τμήμα Οικονομικού Ελέγχου Νοσηλειών

✔ Ιατρικό Συμβουλευτικό Τηλεφωνικό Κέντρο – Γραμμή Υγείας (Διαχείριση προγραμμάτων εξωνοσοκομειακών παροχών και πρωτοβάθμιας περίθαλψης)

✔ Ιατρικές πραγματογνωμοσύνες

✔ Ιατρικό Τηλεφωνικό Κέντρο στελεχωμένο από ιατρούς και διοικητικό προσωπικό μεγάλης εμπειρίας σε συνεχή λειτουργία 24/7.

✔ Ευρύτατο Πανελλαδικό δίκτυο συμβεβλημένων ,

 1. ιατρών
 2. διαγνωστικών κέντρων
 3. πολυϊατρείων
 4. νοσηλευτηρίων
 5. φυσικοθεραπευτικών κέντρων
 6. οδοντιατρικών κέντρων
 7. κέντρων αποκατάστασης
 8. επίγεια υγειονομική μεταφορά (ασθενοφόρα) και
 9. αερομεταφορά
Victory IKE

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Η VICTORY είναι μια εταιρεία πρακτόρων ασφαλίσεων & εταιρεία παροχής υπηρεσιών , που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της αγοράς από το 2008  , παρέχοντας εξειδικευμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στο συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο των συνεργατών της.

Λόγω των συνεχών ανακατατάξεων της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία μας  επιλέγει κατάλληλα προϊόντα  , σε συνεργασία  με αξιόπιστες  πολυεθνικές εταιρίες ,  για το ασφαλιστικό γραφείο κάθε συνεργάτη , προσφέροντας στο δίκτυο των συνεργατών της  ανταγωνιστικά  προϊόντα και οικονομικά οφέλη  μέσα από πλήρως αυτοματοποιημένες μηχανογραφικές εύχρηστες  διαδικασίες , χρησιμοποιώντας δική της εφαρμογή, Victorynet software.

Τα κυρία προϊόντα της εταιρείας μας είναι :

 • Οδική βοήθεια ( κάλυψη από ποδήλατο έως βαρέου τύπου οχήματα , leasing , ενοικιαζόμενα , ξένες πινακίδες , αυτοκινούμενα , τρέιλερ κτλ )   ,
 • Νομική προστασία ,
 • Άμεση ιατρική βοήθεια ,
 • Όχημα αντικατάστασης ,
 • Οικιακή & ιατρική βοήθεια ,
 • Επαγγελματική αστική ευθύνη διαμεσολαβούντων

Η εταιρεία μας  αφού σταθεροποίησε την θέση της  στην ασφαλιστική αγορά και δημιούργησε μια  σημαντική αξιόπιστη εταιρική ταυτότητα, επεκτάθηκε σε επιπλέων λύσεις χρησιμοποιώντας τα μέσα της τεχνολογίας , καταφέρνοντας  σήμερα να έχει δημιουργήσει ένα οπλοστάσιο με σημαντικές ασφαλιστικές παροχές για τον συνεργάτη και πολλές λύσεις τεχνολογίας  όπως :

 • Διάθεση web service ( για όλα τα front office της αγοράς ) .
 • Πολυασφαλιστήριο , δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων victory  και τιμολόγησης ,  με  ένα εκτυπωτικό.
 • Εφαρμογή victory map εύκολη και εύχρηστη ενημέρωση πληροφοριών συμβολαίου και άλλων σημαντικών πληροφοριών, μέσω Smart Phone (android & IOS).
 • Δημιουργία προγράμματος VICTORY MEDICAL .

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΠΕΛΑΤΕΣ

Η VICTORY συνεργάζεται με πάνω από 1300 ασφαλιστικά γραφεία και  μεγάλες επιχειρήσεις   ,  σε όλη την Ελλάδα .Η εταιρείας μας  είναι η μοναδική  στην Ελλάδα όπου ο κύριος όγκος της δραστηριότητας ( 98% ) προέρχεται από τον «κλάδο βοήθειας » . Σήμερα η εταιρεία εξυπηρετεί πάνω από 80.000 συμβόλαια πελατών των συνεργατών του δικτύου μας .

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η VICTORY στελεχώνεται από καταρτισμένα και έμπειρα  άτομα στον ασφαλιστικό κλάδο. Όλα τα στελέχη της εταιρείας  έχουν  διατελέσει σε  σημαντικές διοικητικές θέσης  ασφαλιστικών εταιρειών έχοντας αποκομίσει σημαντική εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο  γνωρίζοντας τις ασφαλιστικές ιδιαιτερότητες όπως την  ασφαλιστική υποστήριξη, την ασφαλιστική ιεραρχία, την ασφαλιστική νοοτροπία.

 

Για την διενέργεια των  υπηρεσιών  μας , η εταιρία μας διαθέτει :

 

 • Σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία συνολικής  επιφάνειας  350  m2  στην  Αργυρούπολη   .
 • Άρτια οργανωμένο τμήμα μηχανογράφησης για την υποστήριξη των προϊόντων μας .
 • Τμήμα back office (εκπαιδευμένο για  την υποστήριξη των συνεργατών του δικτύου μας ).
 • Σύγχρονος κατάλληλος εξοπλισμός hardware & software .
 • Εναρμόνιση στο General Data Protection Regulation (GDPR).

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Επιθυμούμε  να κερδίζουμε  καθημερινά  την εμπιστοσύνη των πελατών και των συνεργατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ,  να στοχεύουμε  στη συνεχή  δημιουργία και ανάπτυξη , να κτίζουμε  μακροχρόνιες  και αμφίδρομες  σχέσης συνεργασίας  .

 

Πάνορμος

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

Ο «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» είναι μία καινοτόμος και πρωτοποριακή επιχείρηση Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που λειτουργεί με τη μορφή του Cluster, δηλαδή τη σύμπραξη μικρομεσαίων κυρίως επιχειρήσεων, που είναι όλες ίσες μεταξύ τους.

Το όραμά του είναι να αποκτήσει ηγετική θέση στο χώρο της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας, αρχικά στην Ελλάδα και μετέπειτα στην Ευρώπη λειτουργώντας όπως ξεκίνησε, ως εταιρεία πρότυπο,  προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις του δικτύου του και κατ’ επέκταση στους ασφαλισμένους αυτών, μέσω της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού του παραδοσιακού Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, δίδοντας ταυτόχρονα υπεραξία στην αλυσίδα 

Ασφαλιστική Εταιρεία – Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής – Ασφαλισμένος.

Αυτό θα συμβεί επενδύοντας σε καινοτομία και τεχνολογία, εκπαίδευση και κατάρτιση, επιχειρησιακή έρευνα και δικτύωση, επέκταση συνεργατικού πνεύματος και βέβαια εταιρική κοινωνική ευθύνη, αφού η όποια κερδοφορία θέλουμε να συνοδεύεται από σεβασμό προς τον Άνθρωπο, την Κοινωνία & το Περιβάλλον.